Ons Verhaal

Welkom bij Minimaison! Ons verhaal

Hallo, wij zijn Lynn en Rob, en we zijn verheugd om jullie te verwelkomen bij Minimaison.
Dit is niet alleen onze webshop, maar ook ons avontuur, ons project, en ons stukje geluk.Samen zijn we al 22 jaar een team en ervaren we al 5 jaar onvoorwaardelijk huwelijksgeluk. Onze reis begon in Schoten, de plek waar we ons helemaal thuis voelen. Onze liefde voor de gemeente en de mensen heeft ons geïnspireerd om iets speciaal te creëren, en dat is hoe Minimaison tot leven kwam.

In ons avontuur worden we ook vergezeld door twee geweldige zonen, van 11 en 6 jaar oud. Ze zijn onze inspiratie en motivatie om elke dag ons best te doen.

Lynn werkt halftijds in de kinderopvang met veel passie en toewijding, maar we hadden altijd die ene droom om iets zelf op te starten, iets dat van ons zou zijn. Minimaison is die droom die werkelijkheid wordt.

Rob werkt vooral achter de schermen en is verantwoordelijk voor het ontwerpen van de webshop, het beheren van marketing, en onze aanwezigheid op social media. Zijn creativiteit en inzicht spelen een cruciale rol in het laten groeien van Minimaison en het verbinden met onze klanten.

Bij Minimaison verkopen we baby- en kinderspullen met liefde en toewijding. Wat ons bijzonder trots maakt, is dat het groot deel van onze collectie handgemaakt is. Onze voorkeur gaat uit naar unieke, handgemaakte producten, en we geloven dat deze extra aandacht en zorg de producten nog specialer maken.

Elk item in onze winkel vertelt een verhaal en we hopen dat het stukje van ons enthousiasme, liefde voor Schoten, ons gezinsleven en onze waardering voor handgemaakte ambacht weerspiegelt. We hopen dat jullie net zoveel plezier beleven aan het ontdekken van onze collectie als wij hebben gehad bij het samenstellen ervan.

Bedankt dat je ons hebt gekozen om de kleintjes in jullie leven te verwennen. We kijken ernaar uit om samen met jullie mooie momenten te creëren en te delen.

Liefs,

Lynn & Rob
TEAM MiniMaison